3. Od metra k metru

26.12.2011 08:00

Lze plnit turistickou trasu IVV

trasa 15 km je součástí PZP

Základní údaje:

Start:  vestibul metra Zličín (15, 20 km), metro Nové Butovice - směr Petržílkova ul. (8 km), všechny trasy v 9:00 - 11:00 hod.

Cíl:  Plavecký bazén SK Motorlet Praha Radlice, všechny trasy v 10:00 - 19:00 hod.

Trasy:  pěší 8, 15, 20 km

Startovné:  trasa 15 km:  děti do 15 let 5,- Kč, členové KČT, senioři a pojištěnci OZP 15,- Kč, veřejnost 20,- Kč

trasa 8 a 20 km:  dospělí 20 Kč, děti 10 Kč

Na startu každý dostal popis trasy.

V cíli pak na každého čekal Pamětní list, razítka pochodu a měsíce do skládaček, razítko IVV, první razítko celoroční soutěže do sedmikráskového záznamníku a pozornost.

Zápis:

Byl druhý svátek vánoční 26.12.2011 a v době mezi 9. a  11. hodinou se vydalo 125 dospělých,  7 dětí a jeden pes na putování „Od metra k metru.“ Menší část se vydala na trasu 9 kilometrů dlouhou ze startu u metra Nové Butovice a větší část se vydala od metra Zličín na trasu 15 nebo 20 kilometrů. Za celkem slušného počasí se všichni v pohodě po svých trasách dostali až do místa, kde byla živá kontrola, tedy ke kostelu sv.Vavřince v Butovicích. Tady na všechny čekala vánočka, teplý  navoněný čaj, razítko, ale hlavně losovací listina, na které se každý dozvěděl, jestli ho políbila štěstěna a stal se šťastným držitelem „Slevového poukazu“ na pobyt ve Wellness resortu Harrachovka v Harrachově. Radosti bylo hodně, protože vylosovaných bylo celkem 15, a aby toho nebylo málo, v cíli si každý mohl za mrzký peníz zakoupit záznamník „Akce s Turbanem na Sedmikrásku.“ I tato záležitost se setkala s velkým zájmem a této bombastické možnosti využilo 52 turistů, kteří na dalších pochodech budou sbírat razítka a tím se nezadržitelně blížit do Sedmikrásky v Horním Maršově.

Už se všichni těšíme na 4.ročník v roce 2012.

Tomáš Lubovský-garant pochodu

Statistika:  

Počasí:  zataženo, 7°C

Účast:  celkem se zúčastnilo 132 turistů, někteří byli např. z Říčan, K.Varů, Havl.Brodu, Kutné Hory, Kolína nebo Kralup.

Nejmladší účastník (Jaroušek, 8 měsíců) "šel" s maminkou a babičkou a ta jela ještě večer domů do K.Varů. Šly 15 km a v cíli jsme jim dali celou vánočku. Jeden chlapec šel s tatínkem 20 km, což si vybral sám. V pohodě došel a byl velmi spokojený a řekl, že zase půjde. Ten dostal aspoň cukroví, které jsem přinesla. Tedy jen poslední 4 kousky. Bohužel nic víc jsme neměli. To jen střípek.  (Marta)

  9 km: 5 dětí a 28 dospělých

20 km: 1 kluk a 34 dospělých

15 km: 1 dítě /nejmladší/ a 63 dospělých - trasa byla v cyklu Prahou turistickou

pochod připravil  Tomáš Lubovský, tel.: 607283173,  e-mail: tomzluk@seznam.cz

—————

Zpět


S Turbanem na Sedmikrásku

Vážení turisté a přátelé toulání, KČT Praha-Karlov oddíl Turban pro Vás připravil ve spolupráci s penzionem Sedmikráska Horní Maršov akci „S TURBANEM NA SEDMIKRÁSKU“. Tato akce se bude konat od 14.1.2012 do 26.12.2012 na pochodech pořádaných TURBANem. Pokud si zakoupíte Záznamník Turbanských pochodů, což se samozřejmě vyplatí, získáte dárek podle počtu absolvovaných Turbanských pochodů: za 5 pochodů 50% slevu na víkendový pobyt v penzionu Sedmikráska se snídaní nebo za 10 pochodů 50% slevu na týdenní pobyt v penzionu Sedmikráska se snídaní pro držitele záznamníku. Tomáš Lubovský - koordinátor akce „S TURBANEM na SEDMIKRÁSKU„

pravidla akce

Penzion Sedmikráska se nachází v Horním Maršově v Krkonoších nedaleko Lysečinské hory. Penzion má restauraci s vynikající kuchyní a ubytování v turistickém stylu nebo v apartmánech. 

penzion sedmikráska